Stem vóór de nieuwe BIZ Honthorst

Bedrijventerrein Honthorst is een mooi gerevitaliseerd bedrijventerrein. Daar zijn we trots op! Dit hebben we mede door de BIZ Honthorst (Bedrijven Investerings Zone) kunnen realiseren en dat willen we graag zo houden!Dankzij de BIZ Honthorst investeren wij sinds 2012 als ondernemers op Honthorst gezamenlijk in de kwaliteit van ons bedrijventerrein. Verdere informatie ontvangt u binnenkort van ons.

Wanneer kunt u stemmen voor de BIZ?
Een BIZ spreek je met elkaar af voor een periode van 5 jaar. Iedere 5 jaar kunt u stemmen of u wel of niet wilt dat de BIZ in stand blijft. De eerste BIZ periode voor Honthorst loopt eind dit jaar af. Daarom wordt er in november dit jaar opnieuw een draagvlakmeting gehouden. Kiest u ook voor een schoon, heel en veilig Honthorst? Stem dan vóór de nieuwe BIZ periode van 2017 – 2021. U ontvangt in de week van 15 november een stemformulier van de gemeente Woerden.

Wat gebeurt er als de meerderheid tegen de BIZ stemt?
Als de meerderheid tegen de BIZ stemt, is er geen budget meer voor extra onderhoud aan ons terrein, kunnen we niet meer inzetten op camerabewaking en veiligheidsrondes en is er geen partner meer voor de gemeente en andere organisaties. Er is geen vereniging meer die uw belangen behartigt!Terug naar overzicht